Remus Makina San. Tic. www.remusmakina.com
kurumsal hizmetler firma profili bize ulaşın
remus ürünler
ana sayfa


Kurumsal Hizmetler


Remus makina olarak tekstil alanın çalışan firmalara her çeşit , tekstil makinaları , tekstil makinaları yedek parçaları, tekstil makinaları değişimi , tekstil makinaları satışı konusunda profesyonel hizmet vermekteyiz.

Uzun yıllar boyunca elde ettiğimiz tecrübe ve kaliteli hizmet anlayışı ile tekstil makinaları alanında ihtiyacınız olan her çeşit hizmeti Remus Makina bünyesinde bulabilirsiniz.

Makina
Remus makina olarak yerli ve ithal tekstil makinaları satış, servis ve yedek parça hizmetini 30 yılı aşkın tecrübe ve kaliteli hızlı hizmet anlayışı ile beğeninize sunuyoruz...

Tıbbi Cihazlar ve Laboratuar Malzemeleri
Remus makina üstün kalite, hizmet prensiplerini ve ilkelerini Tıbbi Cihazlar ve Laboratuar Malzemelerinin ithalat ve satış konusunda da uygulayarak sektörde söz sahibi bir firma olma amacıyla hizmetlerine başlamıştır.

Remus Makina ACON Laboratories, Inc.(USA) firmasının Mission Xpert ve Insight Xpert İdrar Stripleri ve İdrar Cihazlarının Türkiye ve Kıbrıs Tek Distribütörüdür / Mümessilidir.

Yedek Parça
Her çeşit yerli yabancı tekstil makinaları orjinal veya muadil parçalarını remus makina bünyesinde bulabilirsiniz.Dilerseniz bizim ile iletişime gerçerek ürün siparişi verebilirsiniz...Türkiye'nin heryerine ürün gönderimi hizmetimiz vardır.

Servis
Remus makina konusunda eğitimli personeli ile her çeşit tekstil makinalarının tamiri, bakımı ve yedek parça hizmetini kalite ve hızlı servis anlayışı ile beğeninize sunmaktadır...